Особливості захисту трудових прав в умовах воєнного стану - Наньєва, Марія Іванівна; Наньєва, М. І.; Nanieva, Mariia I. (Одеса : Фенікс, 2026)
Ефективний захист трудових прав у сучасних умовах потребує поєднання традиційних і новітніх правових механізмів, забезпечення балансу між інтересами працівника, роботодавця та держави, а також подальшої гармонізації національного законодавства з міжнародними стандартами у сфері праці.
Наньєва М. І. Особливості захисту трудових прав в умовах воєнного стану. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квітня 2026 р.) : у 2-х т. / за заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 1. С. 385-388. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33216
Keywords: трудове законодавство; трудові права; захист трудових прав; захист трудових прав в умовах воєнного стану; цифровізація праці; судова практика; labour legislation; labour rights; protection of labour rights; protection of labour rights under martial law; digitalization of labour; case law