Заборона катування на міжнародному рівні - Ільчук, Дар'я Олександрівна; Біб, Олена Сергіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
Дана стаття присвячена аналізу та систематизації норм, які формуютиь міжнародно-правові механізми боротьби з катуванням та іншими формами негуманного поводження на міжнародному рівні.
Ільчук Д. О., Біб О. С. Заборона катування на міжнародному рівні / Д. О. Ільчук., О. С. Біб // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 59-62.
Keywords: захист прав людини; регіональні міжнародні стандарти; Конвенція ООН; катування; жорстоке поводження; негуманне поводження