Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Python-програмування» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Python-програмування» Педяш Володимир Віталійович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Python-програмування» Педяш Володимир Віталійович. 3. Педяш В.В., Йона Л.Г., Мазур Г.Д. Python-програмування : методичні рекомендації для практичних та лабораторних занять (частина 1) 2025.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32544