Лингвострановедческий аспект обучения иностранных студентов русскому языку сквозь призму лингвокультурологического наследия В. И. Даля - Юган, Н. Л.; Юган, Наталія Леонідівна; Yugan, N. L. (Одесса, 2015)
У статті описано основні напрями лінгвокраїнознавчої роботи, розглянуто конкретні приклади використання «Тлумачного словника живої великоросійської мови» та «Прислів’їв російського народу» В.І. Даля в процесі навчання студентів російськоїмови як іноземної.

The article describes the main directions linguistic-cultural work, considered specific examples of use “Explanatory Dictionary of Russian Language” and “Broverbs of the Russian people” VI. Dal in the learning process of students Russian as a foreign language.
Юган Н. Л. Лингвострановедческий аспект обучения иностранных студентов русскому языку сквозь призму лингвокультурологического наследия В. И. Даля / Н. Л. Юган // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 6. – Т.2. – С. 157-162,
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; російська мова як іноземна; лінгвокраїнознавство; лексика; національно-культурний компонент; паремії; Russian as aforeign language; linguistica and area studies; vocabulary; national-cultural component; paremias