Питання етики у сфері права інтелектуальної власності крізь призму міжнародного досвіду - Галінська, С. О.; Галинская, С. О.; Galinskaya, S. O. (Одеса, 2010)
Досліджуючи питання етики у сфері права інтелектуальної власності автор зазначає, що законодавством США та деяких інших країн передбачена легальна можливість використання суспільних ліцензій. Україна ж ще не дійшла до таких змін. Поки навіть не існує налагодженої системи укладання ліцензійних договорів у електронному вигляді. Проте неминучими нам видається наближення змін у даній сфері — адаптація законів до прогресуючих реалій та формування єдиних справедливих міжнародних стандартів у сфері бізнесу та права інтелектуальної власності, які будуть етичними у першу чергу по відношенню до людства та творців.
Галінська С. О. Питання етики у сфері права інтелектуальної власності крізь призму міжнародного досвіду / С. О. Галінська // Міжнародні читання присвячені пам’яті професора Імператорського Новоросійського університету П. Є. Казанського: матеріали Міжнародної конференції (м. Одеса, 22-23 жовтня 2010 року). - Одеса, 2010. - С. 329-331.
Keywords: право інтелектуальної власності; етика у сфері права інтелектуальної власності; міжнародне інтелектуальне право; суспільні ліцензії; ліцензійні договори; право интелектуальной собственности; этика в сфере права интелектуальной собственности; международное интелектуальное право; общестенные лицензии; лицензированные договора; intellectual property rights; Ethics in the field of intellectual property rights; international intellectual property law; public Licenses; licensed contract