Поняття та ознаки конфіскації майна - Поляков, В. М. (Одеса: Фенікс, 2016)
В статті аналізуютьчя поняття, сутність та види конфіскації майна, підстава, порядок та особливості застосування цього додаткового виду покарання, виявляються ознаки, які відрізняють це покарання від спеціальної конфіскації.
Поляков В. М. Поняття та ознаки конфіскації майна / В. М. Поляков // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 70-75.
Keywords: конфіскація майна; майно; підстава та порядок призначення покарання; спеціальна конфіскація