Дифференциация нерегулярных грамматических вариантов перцептивно-аргументационным методом: синтаксические варианты "видно деревню – видна деревня", "слышно песню – слышна песня" - Попов, С. Л.; Попов, Сергій Леонідович; Popov, S. L. (Одеса, 2016)
У статті презентується застосування перцептивно-аргументаційного методу диференціації граматичних варіантів: перевіряється достовірність традиційних диференційних аргументів, і застосовується аргумент прямої емпіричної верифікації маркерів певної семантичної характеристики в експліцитних контекстах.

The article presents the application of perceptually-argumentative method of differentiation of grammatical variants: reliability of the traditional distinguishing arguments is being tested, and the argument of direct empirical verification of certain semantic characteristic markers in explicit contexts is being applied
Попов С. Л. Дифференциация нерегулярных грамматических вариантов перцептивно-аргументационным методом: синтаксические варианты "видно деревню – видна деревня", "слышно песню – слышна песня" / С. Л. Попов // Одеський лінгвістичний вісник. – 2016. – Вип. 7. – С. 179-185.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; граматична варіантність; семантика; експліцитність та імпліцитність; сприйняття; аргументація; grammatical variability; semantics; explicitness and implicitness; perception; reasoning