Єдність судової практики як гарантія рівного стандарту захисту людини - Юревич, І. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті досліджено значення судової практики Європейського суду з прав людини для органів, які здійснюють правозастосовну діяльність в Україні, а також аспекти її впливу на суб'єктів правозастосування.
Юревич І. В. Єдність судової практики як гарантія рівного стандарту захисту людини / І. В. Юревич // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.574-576.
Keywords: права людини; захист прав і основоположних свобод людини; судова практика; Європейський суд з прав людини; правозастосовна діяльність