Взаимосвязь между эмоциональным интеллектом и стрессом у будущих специалистов в области права - Бивол, А. (Одеса, 2022)
У статті розглядається зв'язок емоційного інтелекту та стресу у майбутніх спеціалістів в області права. У майбутніх спеціалістів в області права відзначається середній рівень емоційного інтелекту та стресу. Розвиток емоційного інтелекту підвищує освідомлення керування як своїми эмоціями, так и эмоціями, почуттями других людей, зніжує рівень стресса и може виступати як ресурс до його подолання.
Бивол А. Взаимосвязь между эмоциональным интеллектом и стрессом у будущих специалистов в области права / А. Бивол // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.20-24.
Keywords: эмоциональный интеллект; стрес; организационный стресс; ресурс; осознание чувств; управление чувствами