Класифікація суб'єктів цивільних процесуальних відносин (теоретичне та практичне значення) - Голубцова, О. О.; Голубцова, Е. А.; Golubtsova, O. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розглядається питання суб'єктів цивільно-процесуальних відносин, їх класифікація, визначається теоретичне і практичне значення класифікації суб'єктів цивільно-процесуальних правовідносин.
Голубцова О. О. Класифікація суб'єктів цивільних процесуальних відносин (теоретичне та практичне значення) / О. О. Голубцова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 299-304.
Keywords: суб'єкти; цивільні процесуальні правовідносини; класифікація суб'єктів; особи, які беруть участь у справі; субъекты; гражданские процессуальные правоотношения; классификация субъектов; лица участвующие в деле; subjects; civil procedural relations; classification of the subjects; persons involved in the case