Адвокатура України : методичні вказівки - Бакаянова, Нана Мезенівна; Бакаянова, Н. М.; Bakaianova, Nana M. (Одеса : Нац. ун-т «Одеська юрид. академія», 2024)
Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Адвокатура України» розроблено для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» Національного університету «Одеська юридична академія», з метою засвоєння ними знань про адвокатуру в Україні. Методичні вказівки містять перелік тем, які розглядаються під час навчання, питання лекційних та практичних занять, кейси, які студенти вирішують в процесі навчання, завдання для самостійної роботи, рекомендовану наукову літературу та релевантне законодавство, тестові завдання для поточного контролю знань.
Адвокатура України : методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» . Одеса, 2024. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27379
Keywords: Адвокатура України; адвокатське самоврядування; адвокатська діяльність; правовий статус адвоката; професійна етика; дисциплінарна відповідальність адвоката; гарантії адвокатської діяльності