Правове регулювання співавторства - Ізбаш, Олеся Олегівна (My University, 2014)
Розглянуто необхідність звернення належної уваги в законодавстві договорам, які укладаються між співавторами, також договорам з організаціями колективного управління. Сформульовані пропозиції щодо вдосконалення норм цивільного законодавства. Обоснована необходимость обращения должного внимания в законодательстве договорам, которые заключаются с организациями коллективного управления. Предложены изменения в действующее гражданское законодательство. The thesis has considered the grounds for the emergence of practical civil legal relations which are settled by co – authors, agreements with collective management organizations.
Ізбаш О. О. Правове регулювання співавторства / О. О. Ізбаш // Актуальні проблеми політики : зб. наук. праць / НУ "ОЮА" ; Південноукр. центр гендерних досліджень; / Голов. ред. доктор юридичних наук, професор, академік НАПрН України, академік АПН України С. В. Ківалов. – Одеса, 2014. – Вип. 52. – С. 343-352.
Keywords: співавтор; авторське право; договір співавторів; організація колективного управління; соавтор; авторское право; договор соавторов; организация коллективного управления; co – author; copyright; agreement between co – authors; collective management organizations