Окремі питаня набуття та припинення правового статусу адвоката - Приємська, Н. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті здійснено аналіз концептуальних засад правового статусу адвоката в Україні. Зроблено висновок, що правовий статус адвоката включає в себе права та обов'язки адвоката, вимоги до особи, яка бажає стати адвокатом, відповідальність адвоката та гарантії адвокатської діяльності.
Приємська Н. М. Окремі питаня набуття та припинення правового статусу адвоката / Н. М. Приємська // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.191-192.
Keywords: адвокат; законодавство; правовий статус адвоката; права адвоката; обов'язки адвоката; відповідальність адвоката