Законна сила судової ухвали в цивільному судочинстві - Андронов, Ігор Володимирович (Одеса, 2017)
Дана наукова стаття присвячена вирішенню наукової проблеми щодо допустимості наділення судових ухвал в цивільному процесі законною силою. Зроблено висновок, що ухвала суду як судовий акт, який не вирішує матеріально-правовий спір по суті, не може набирати законної сили. Зроблено пропозиції щодо вдосконалення положень перспективного цивільного процесуального законодавства України, що визначають порядок набрання судовою ухвалою законної сили.
Андронов І. В. Законна сила судової ухвали в цивільному судочинстві / І. В. Андронов // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 27. – С. 129-132.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; правосуддя; цивільний процес; судове рішення; судова ухвала; законна сила; justice; civil procedure; court decision; judicial decision; legal force