Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "HR-менеджмент", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус. HR-менеджмент. 2024. Каламан Ольга Борисівна. 2. Конспект лекцій з дисципліни «HR-менеджмент» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан. Одеса : МГУ, 2024. 73 с. 3. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «HR-менеджмент» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан. Одеса : МГУ, 2024. 18 с. 4. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «HR-менеджмент» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан. Одеса : МГУ, 2024. 16 с. 5. Питання до екзамену. HR-менеджмент. 6. Теми рефератів. HR-менеджмент. 7. Тести. HR-менеджмент. 8. робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "HR-менеджмент", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29212