Оценочные понятия в уголовно-правовых нормах - Костина, Т. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
Статтю присвячено висвітленню поняття й особливостей застосування оціночних понять у кримінальному праві. Установлені етапи оцінування кримінально-правових понять. З'ясовані деякі проблеми тлумачення оціночних понять у правозастосовній практиці.
Костина Т. В. Оценочные понятия в уголовно-правовых нормах / Т. В. Костина // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.303-306.
Keywords: кримінальне законодавство; оціночні поняття; суспільна небезпечність; кримінальне право; цінність