Аналіз адміністративно-правового регулювання вітчизняної нафтогазової галузі - Воронін, Я. Г.; Воронин, Я. Г.; Voronin, Ya. H. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016)
Статтю присвячено характеристиці законодавства у сфері функціонування нафтогазового комплексу України. Вказано на наявні помилки в правовому регулюванні вітчизняної нафтогазової галузі, визначено основні завдання адміністративно-правового регулювання нафтогазової галузі.

Анализ административно-правового регулирования отечественной нефтегазовой отрасли. Статья посвящена характеристике законодательства в сфере функционирования нефтегазового комплекса Украины. Указано на имеющиеся ошибки в правовом регулировании отечественной нефтегазовой отрасли, определены основные задачи административно-правового регулирования нефтегазовой отрасли.

Analysis of the administrative and legal regulation of the domestic oil and gas industry. The article is devoted to the legislation on the functioning of the oil and gas complex of Ukraine. Indicated on the existing error in the legal regulation of the domestic oil and gas industry, the basic tasks of the administrative and legal regulation of the oil and gas industry
Воронін Я. Г. Аналіз адміністративно-правового регулювання вітчизняної нафтогазової галузі / Я. Г. Воронін // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016. – Вип. 76. – С. 23-29.
Keywords: адміністративно-правове регулювання; нафтогазова галузь України; ліцензування; реформування; административно-правовое регулирование; нефтегазовая отрасль Украины; лицензирование; реформирование; дозвільна діяльність в нафтогазовому комплексі; разрешительная деятельность в нефтегазовом комплексе; Permit activity in the oil and gas complex; administrative and legal regulation; oil and gas industry of Ukraine; licensing; reform