Методика проведення інтерактивних практичних занять з навчальної дисципліни «Психологія управління» - Цільмак, Олена Миколаївна (Національний університет «Одеська юридична академія», 2020)
У практикумі подається методика проведення інтерактивних практичних занять з навчальної дисципліни «Психології управління», яка включає у себе тематичні питання для бліцопитування, теми рефератів, психодіагностичні методики, психотренінгові вправи, ділові та сюжетно-рольові ігри, ситуативні задачі, практичні завдання. Інноваційний підхід до проведення практичних занять посприятиме формуванню у здобувачів вищої освіти управлінської компетентності. Практикум буде корисним науково-педагогічним працівникам закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців у галузі психології, а також всім тим, хто цікавиться інноваційною методикою проведення інтерактивних практичних занять з навчальної дисципліни «Психологія управління».
Keywords: психологія; вища освіта; принципи управління; особливості маніпулювання; шляхи протидії маніпулюванню; методи групового прийняття управлінських рішень; планування; матеріально-технічна функція