Вплив ради європи на національне законодавство у питанні захисту прав та свобод громадянина - Ходорковська, Олександра Андріївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті висвітлюється широке коло питань, які безпосередньо стосуються поняття прав людини, вплив ради європи на національне законодавство у питанні захисту прав та свобод громадянина. Крім того, розкриваються деякі аспекти, які безпосередньо пов’язані з правами людини, зокрема, національний та міжнародний механізм їх захисту, гарантії реалізації основних прав та свобод людини і громадянина. Робота буде корисною всім тим, хто цікавиться правами людини.
Ходорковська О. А. Вплив ради європи на національне законодавство у питанні захисту прав та свобод громадянина / О. А. Ходорковська // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 53-55.
Keywords: права людини; рада європи; соціальна хартія; Європейська соціальна хартія; свобода громадянина