Морське право : навч. метод. посібн., освітні програми підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра в Національному університеті «Одеська юридична академія», галузі знань – 08 «Право», 29 «Міжнародні відносини», спеціальності – 081 «Право», 293 «Міжнародне право» - Аверочкіна, Тетяна Володимирівна; Гаверський, Віталій Валерійович (Одеса : Фенікс, 2021)
У посібнику викладаються сучасні тенденції розвитку правового забезпечення морської діяль ності, основні проблеми правозастосовної практики у цій сфері, розглядається пошук шляхів їх можливого вирішення. Рекомендовано студентам юридичних вузів, що мають знання, отримані у ре зультаті вивчення курсів кримінального, міжнародного та адміністративного права. Зокрема студентам денної форми навчання факультету цивільної та госпо дарської юстиції НУ «ОЮА».
Аверочкіна Т. В. Морське право : навч. метод. посібн., освітні програми підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра в Національному університеті «Одеська юридична академія», галузі знань – 08 «Право», 29 «Міжнародні відносини», спеціальності – 081 «Право», 293 «Міжнародне право» / Т. В. Аверочкіна., В. В. Гаверський. – Одеса : Фенікс, 2021. – 162 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; морське право; морські простори; морська діяльність; врегулювання спорів; торговельне мореплавство; морські вимоги