Особливості формування проектної команди для реалізації проекту на підприємстві - Дремова, О. М. (Одеса, 2016)
У статті розглядаються етапи створення проектної команди. Описуються цілі створення проектних команд, а також основні підходи до формування команд. Зазначено ряд вимог та порад, які дозволяють ефективно виконувати свою роботу у напрямку формування проектної команди.
Дремова О. М. Особливості формування проектної команди для реалізації проекту на підприємстві / О. М. Дремова // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 176-178.
Keywords: проектна команда; реалізація проекту; підприємство; реалізація проекту на підприємстві; цілі проекту