Адміністративні повноваження митних органів та питання їх делегування - Левченко, С. Г. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті проаналізовано наукові точки зору на поняття та змістовну характеристику адміністивних повноважень статусу працівника митних органів та питання їх делегування.
Левченко С. Г. Адміністративні повноваження митних органів та питання їх делегування / С. Г. Левченко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.137-139.
Keywords: митні органи; правовий статус; адміністративні повноваження; митна служба; державний службовець; посадова особа