Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерні мережі та Інтернет» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Комп’ютерні мережі та Інтернет» Педяш Володимир Віталійович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Комп’ютерні мережі та Інтернет» Педяш Володимир Віталійович. 3. Педяш В.В., Йона Л.Г., Мазур Г.Д. Комп’ютерні мережі : методичні рекомендації для практичних та лабораторних занять (частина 1) 2025. 4. Педяш В.В., Йона Л.Г., Мазур Г.Д. Комп’ютерні мережі : методичні рекомендації для практичних та лабораторних занять (частина 2) 2025.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерні мережі та Інтернет» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: