Судова система на українських землях в складі Російської імперії за судовою реформою 1864 року - Павелко, В. О.; Павелко, В.; Pavelko, V. (My University, 2012)
In the article the judicial system is examined on Ukrainian earths of the Russian empire of ХІХ is beginning of ХХ age, and also functions and plenary powers of judicial bodies in a certain period. Attention applies on judicial regulations 1864 years, which brought in the important elements of justice in Russian and Ukrainian justice.
Павелко В. О. Судова система на українських землях в складі Російської імперії за судовою реформою 1864 року / В. О. Павелко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 46. – С. 439-446.
Keywords: судова система на українських землях Російської імперії за судовою реформою 1864 р.; причини проведення судової реформи 1864 р.в Росії; структура, функції, повноваження судових органів за судовою реформою 1864 р.; судові статути 1864 р.; історія держави та права України; судебная система на украинских землях Российской импери по судовой реформе 1864 г.; причины проведения судебной реформы 1864 г. в России; структура, функции, полномочия судебных органов по судебной реформе 1864 г.; история государства и права Украины; the judicial system in the Ukrainian lands of the Russian Empire on the reform of the ship in 1864; the reasons for judicial reform of 1864 in Russia; structure, functions, powers of the judiciary on judicial reform in 1864; History of State and Law of Ukraine