Відносини між суддями та адвокатами: європейський підхід - Токар, Н. А. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті викладено результати наукового аналізу засад взаємодії адвоката та суду в процесі здійснення судочинства. На підставі аналізу європейських стандартів і вітчизняних норм наведено приклади прояву взаємоповаги суду й адвоката у судовому процесі.
Токар Н. А. Відносини між суддями та адвокатами: європейський підхід / Н. А. Токар // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 298-299.
Keywords: адвокат; суд; судовий процес; судочинство; принцип поваги; етичні засади; Європейський Союз