Збірник тестових завдань для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови для студентів 4, 6 курсів - Варєшкіна, Наталія Володимирівна; Варєшкіна, Н. В.; Варешкина, Наталья Владимировна; Varieshkina, Nataliia V.; Байло, Іван Яковлевич; Байло, І. Я.; Байло, Иван Яковлевич; Bailo, Ivan Ya.; Дихта, Наталя Миколаївна; Дихта, Н. М.; Дыхта, Наталья Николаевна; Dykhta, Natalia M.; et al. (Одеса : Юридична література, 2019)
Навчально-методичний посібник складається з чотирьох розділів, що містять тренувальні тести і типові завдання для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови.
Збірник тестових завдань для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови для студентів 4, 6 курсів : навч.-метод. посіб. : у 2 ч. / [Н. В. Варєшкіна та ін.] ; за заг. ред. Ю. В. Юлінецької ; Нац. ун-т "Одес. юрид. акад.". - Одеса : Юридична література. - Ч. 2. - 2019. - 116 с.