Особливості правової охорони географічних зазначень за законодавством ЄС та України - Болестєв, Антон Вадимович (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянуто особливості правової охорони географічних зазначень в Україні. Визначено основні міжнародні та національні нормативно-правові акти, що стосуються цієї сфери. Визначено проблеми та перспективи охорони прав на географічні зазначення на сучасному етапі.
Болестєв А. В. Особливості правової охорони географічних зазначень за законодавством ЄС та України / А. В. Болестєв // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 398-401.
Keywords: географічні зазначення; правова охорона; Європейський Союз; Угода про асоціацію з Європейським Союзом; назва місця походження