Збірник тестових завдань для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови для студентів 4, 6 курсів (Частина I) : навчально-методичний посібник - Варєшкіна, Наталія Володимирівна; Варєшкіна, Н. В.; Варешкина, Наталья Владимировна; Varieshkina, Nataliia V.; Байло, Іван Яковлевич; Байло, І. Я.; Байло, Иван Яковлевич; Bailo, Ivan Ya.; Дихта, Наталя Миколаївна; Дихта, Н. М.; Дыхта, Наталья Николаевна; Dykhta, Natalia M.; et al. (Одеса : «Юридична література», 2018)
Навчально-методичний посібник складається з чотирьох розділів, що містять тренувальні тести і типові завдання для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови.

Учебно-методическое пособие состоит из четырех разделов, содержащих тренировочные тесты и типовые задания для подготовки к внешнему независимому оцениванию по английскому языку.

The educational and methodological manual consists of four sections containing practice tests and typical tasks to prepare for an external independent assessment in English.
Варєшкіна Н. В. Збірник тестових завдань для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови для студентів 4, 6 курсів (Частина I) : навчально-методичний посібник / Н. В. Варєшкіна, І. Я. Байло, Н. М. Дихта, Д. В. Бубнов; за заг. ред. Ю. В. Юлінецької. – Одеса : «Юридична література», 2018. – 120 с. (Серія: Навчально-методичні посібники)
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics