Логіка : методичні рекомендації до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти для всіх спеціальностей - Крижановська, Тетяна Олександрівна (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Навчально-методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Логіка». У методичних рекомендаціях подано зміст практичних занять за темами навчальної дисципліни, ключові поняття, мету та завдання занять, питання для обговорення, практичні завдання різних рівнів складності, алгоритми виконання окремих завдань, питання заліку, а також перелік рекомендованих джерел. Методичні рекомендації рекомендовано використовувати у навчальному процесі під час підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх спеціальностей.
Крижановська Т. О. Логіка : метод. реком. до практич. занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти для всіх спеціальностей / Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». Одеса, 2026. 63 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33660
Keywords: логічні методи пізнання; поняття як форма мислення; логічні операції над поняттями; прості судження; логічний квадрат; модальні висловлювання; логічна аргументація та її форми; дедуктивні умовиводи; простий категоричний силогізм