Методичні вказівки до виконання лабораторних та самостійних робіт з дисципліни «Безпека персональної інформації в мережі Інтернет» для здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» - Задерейко, Олександр Владиславович; Задерейко, О. В.; Задерейко, Александр Владиславович; Zadereiko, Oleksandr V. (Одеса : НУ «ОЮА», 2020)
Розглянуто основні методи і засоби захисту інформаційно-телекомунікаційних систем та мереж від витоків конфіденційних даних. Містить завдання до лабораторних та самостійних занять, які виконуються у комп’ютерному класі в межах навчальної дисципліни. Призначено для студентів з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до лабораторних та самостійних занять з дисципліни «Безпека персональної інформації в мережі Інтернет».

Рассмотрены основные методы и средства защиты информационно-телекоммуникационных систем и сетей от утечек конфиденциальных данных. Содержатся задания к лабораторным и самостоятельным занятиям, которые выполняются в компьютерном классе в рамках учебной дисциплины. Предназначено для студентов с целью закрепления лекционного материала и подготовки к лабораторным и самостоятельным занятиям по дисциплине «Безопасность личной информации в сети Интернет».

The main methods and means of protecting information and telecommunication systems and networks from confidential data leaks are considered. Contains tasks for laboratory and independent studies, which are performed in a computer class as part of the academic discipline. It is intended for students in order to consolidate the lecture material and prepare for laboratory and independent studies in the discipline "Security of personal information on the Internet."
Методичні вказівки до виконання лабораторних та самостійних робіт з дисципліни «Безпека персональної інформації в мережі Інтернет» для здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» / уклад. О. В.Задерейко. – Одеса : НУ «ОЮА», 2020. – 69 с.