Доцільність як принцип кримінального права - Степаненко, Оксана Василівна; Степаненко, Оксана Васильевна; Stepanenko, Oksana V. (My University, 2015)
Стаття присвячена дослідженню принципу доцільності кримінального права. На підставі аналізу наукової літератури та судової практики розкрито сутність принципу доцільність кримінального права.

Статья посвящена исследованию принципа целесообразности уголовного права. На основании анализа научной литературы и судебной практики раскрыта сущность принципа целесообразности уголовного права.

The article is devoted to the research of the expediency principle of criminal law. Based on the analysis of legislation and scientific literature the concept of the expediency principle of criminal law is suggested.
Степаненко О. В. Доцільність як принцип кримінального права / О. В. Степаненко // Право і суспільство. - 2015. - № 2. - С. 249-258.
Keywords: принцип кримінального права; ознаки принципів кримінального права; принцип доцільності кримінального права; принцип уголовного права; признаки принципов уголовного права; принцип целесообразности уголовного права; principle of criminal law; signs of principles of criminal law; expediency principle of criminal law