Використання засобів мирного розв'язання міжнародних спорів для врегулювання збройного конфлікту на Донбасі - Жибак, Андрій Анатолійович (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянуто використання засобів мирного розв'язання міжнародних спорів для врегулювання збройного конфлікту на Донбасі. Досліджено засоби врегулювання конфліктів у сучасному міжнародному праві та визначено основні засоби, що використовуються для врегулювання конфлікту на сході України. Вироблено пропозиції щодо можливого розширення засобів врегулювання конфлікту на сході України.
Використання засобів мирного розв'язання міжнародних спорів для врегулювання збройного конфлікту на Донбасі
Жибак А. А. Використання засобів мирного розв'язання міжнародних спорів для врегулювання збройного конфлікту на Донбасі / А. А. Жибак // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 256-258.
Keywords: конфлікт на Донбасі; міжнародні спори; засоби мирного розв'язання; ООН; Міжнародний Суд ООН