Мусульманське право в практиці Європейського суду з прав людини - Лук’янов, Д.; Лукьянов, Д.; Lukyanov, D. (Одеса : Фенікс, 2013)
Досліджуються висновки Європейського суду з прав людини у справах з питань ісламу.

Исследуются выводы Европейского суда по правам человека по делам ислама.

Explores the reasons of the European Court of human Rights in cases on Islam.
Лук’янов Д. Мусульманське право в практиці Європейського суду з прав людини / Д. Лук’янов // Правове забезпечення ефективного виконання рішень і застосування практики Європейського суду з прав людини : матер. 2-ї Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 20-21 вересня 2013 р.) / за ред. С. В. Ківалова ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2013. – С. 139-140.
Keywords: іслам; практика Європейського суду з прав людини; мусульманське право; міграція населення; ислам; практика Европейского суда по правам человека; мусульманское право; миграция населения; Islam; the European Court of human Rights; Islamic law; population migration