Військове співробітництво США та його Східноазійських союзників сьогодні - Гаценко, І. В. (Київ, 2019)
У статті досліджено та проаналізовано специфічні риси військового співробітництва США та його Східноазійських союзників сьогодні.
Гаценко І. В. Військове співробітництво США та його Східноазійських союзників сьогодні / І. В. Гаценко // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 51-55.
Keywords: військово-політичні союзи; двосторонні відносини; цивілізаційні цінності; політичне лідерство; політичний вплив; США; Східноазійські союзники