Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Системний аналіз» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Григор’єва Тетяна Ігорівна. Силабус навчальної дисципліни «Системний аналіз». 2. Системний аналіз : конспект. 3. Стрелковська І. В., Григор’єва Т. І., Анісімов В. О. Системний аналіз : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Системний аналіз». Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026.