Участь у судовому засіданні апеляційної інстанції в режимі відеоконференції - Іліопол, Інна Михайлівна (Одеса : Фенікс, 2017)
ференції. – Стаття. Статтю присвячено дослідженню участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції та проблем, які виникають під час організації дистанційного судового засідання.
Іліопол І. М. Участь у судовому засіданні апеляційної інстанції в режимі відеоконференції / І. М. Іліопол / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 42-45.
Keywords: електронне правосуддя; відеоконференція; дистанційне судове засідання; участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції