Дослідницька практика здобувачів третього (освітньо-наукового рівня вищої освіти спеціальності А1 Освітні науки : навчально-методичний посібник - Цокур, Ольга Степанівна (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025)
У навчально-методичному посібнику висвітлено як загальні положення щодо сутності і специфіки змісту, способів організації та критеріїв оцінювання результатів дослідницької практики здобувачів третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти спеціальності А1 Освітні науки, так і методичні рекомендації щодо ефективного виконання ними індивідуальних завдань, необхідних для опанування ними універсальних навичок дослідника актуальних проблем педагогіки вищої школи. Розкрито сучасні вимоги й надано методичні поради щодо підготовки та проведення із здобувачами вищої освіти різних типів лекційних, семінарських та практичних занять, а також способів здійснення їх дидактичного аналізу та самоаналізу, оцінювання міри ефективності викладацької діяльності. Навчально-методичний посібник рекомендовано здобувачам третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти, а також керівникам дослідницької практики.
Цокур О. С. Дослідницька практика здобувачів третього (освітньо-наукового рівня вищої освіти спеціальності А1 Освітні науки : навч.-метод. посіб. / Упор. О. С. Цокур. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025. - 78 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30889
Keywords: Зміст дослідницької практики; Організація і проведення дослідницької практики; Форми звітності; контролю та оцінювання дослідницької практики; Права та обов’язки аспіранта-практиканта; Обов’язки керівника дослідницької практики