Науково-практичний коментар до Закону України "Про запобігання корупції" - Банчук, О. А.; Дудоров, О. О.; Луцик, В. В.; Попович, В. П.; Сорока, О. В.; Хавронюк, М. І (Київ: Ваіте, 2018)
В коментарі здійснено роз’яснення положень Закону України «Про запобігання корупції» від 14 жовтня 2014 року. Коментар розрахований на працівників спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції, суддів, працівників інших державних органів, які здійснюють заходи щодо запобігання корупції, державних службовців, посадових осіб органів місцевого самоврядування, інших осіб, на яких поширюється дія антикорупційного законодавства, а також адвокатів, представників громадянського суспільства, які беруть участь в заходах щодо запобігання корупції. Може бути корисним студентам, курсантам, слухачам, аспірантам та викладачам юридичних закладів освіти.
Науково-практичний коментар до Закону України «Про запобігання корупції» / Наук. ред. Хавронюк М. І. – К.: Ваіте, 2018. – 472 с.
Keywords: Закон України «Про запобігання корупції»; корупція; запобігання корупції; протидія корупції; закон Украины "О предупреждении коррупции"; коррупция; предупреждение коррупции; противодействие коррупции; Law of Ukraine "On Prevention of Corruption"; corruption; prevention of corruption; combating corruption