Діючі акти СРСР в кримінальному законодавстві України: аспекти законотворчої техніки - Кузембаєв, О. С. (Одеса, 2018)
У статті проводиться огляд проблем, пов'язаних з наявністю в законодавстві України залишків законодавства часів СРСР. Зроблено висновок про необхідність приведення кримінального законодавства України до складу якого входять акти СРСР до положень ч. 1ст. 3 КК України.
Кузембаєв О. С. Діючі акти СРСР в кримінальному законодавстві України: аспекти законотворчої техніки / О. С. Кузембаєв // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 124-126.
Keywords: правонаступництво; Україна; СРСР; застаріле законодавство; аспекти законотворчої техніки