Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Основи програмування" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни "Основи програмування" Приходько Сергій Борисович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни "Основи програмування" Приходько Сергій Борисович. 3. Основи програмування Методичні рекомендації. 4. Приходько С. Б. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Основи програмування" 2018.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Основи програмування" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32526