Римське право і сучасність. Епідемії в Європі і право: від Риму до COVID-19 - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2020)
У збірці містяться матеріали доповідей з теоретичних, історичних і методологічних проблем цивільного права та процесу, права власності, ІТ-права та інших галузей приватного права, які були оприлюднені на Міжнародній науково-практичній конференції, яка відбулась 12 червня 2020 р. в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямовано на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженнями науковців у сфері цивілістики і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в практичній діяльності.

В сборнике содержатся материалы докладов по теоретическим, историческим и методологическим проблемам гражданского права и процесса, права собственности, ІТ-права и других отраслей частного права, которые были обнародованы на Международной научно-практической конференции, которая состоялась 12 июня 2020 в Национальном университете «Одесская юридическая академия». Сборник направлен на ознакомление юридической общественности с исследованиями ученых в сфере цивилистики и может быть полезен как в учебном процессе, так и в практической деятельности.

The collection contains materials of reports on theoretical, historical and methodological problems of civil law and process, property rights, IT law and other areas of private law that have been published at the International practical conference, which took place on June 12, 2020 in the National University "Odessa Law Academy". The collection is aimed at acquainting the legal community with research scholars in the field of civilization and can be useful both in the educational process and in practice.
Римське право і сучасність. Епідемії в Європі і право: від Риму до COVID-19 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12 черв. 2020 р.) / за заг. ред. Є. О. Харитонова. – Одеса : Фенікс, 2020. – 95 с.