Робоча програма навчальної дисципліни Математичні методи в наукових дослідженнях. Галузь знань 01 «Освіта/Педагогіка». Спеціальність 014.09 – «Середня освіта (Інформатика)». Освітня програма «Інформатика та програмування». Другий (магістерський) рівень - Стрелковська, Ірина Вікторівна (Одеса, 2024)
Дисципліна «Математичні методи в наукових дослідженнях» надає змогу здобувачам другого ступеня вищої освіти оволодіти спеціальними професійними інформативно-комунікативними компетентностями, пов’язаними з використанням математичних методів, моделей та інформаційних технологій у рамках виконання їх самостійного дослідження та у подальшій науково-дослідницькій діяльності.
Стрелковська І. В. Робоча програма навчальної дисципліни Математичні методи в наукових дослідженнях. Галузь знань 01 «Освіта/Педагогіка». Спеціальність 014.09 – «Середня освіта (Інформатика)». Освітня програма «Інформатика та програмування». Другий (магістерський) рівень / І. В. Стрелковська ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. – 15 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28511
Keywords: математичні моделі; математичне моделювання; методи моделювання; аналіз та синтез в процедурах моделювання