Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Логістика", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус Логістика 181 бакалавр Лебедєва Наталія Андріївна. 2. Конспект лекцій з дисципліни «Логістика» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форми навчання / Н. А. Лебедєва – Одеса : МГУ, 2024. 3. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Логістика» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форми навчання / Н. А. Лебедєва – Одеса : МГУ, 2024. 4. Методичні вказівки для самостійної роботи з курсу «Логістика» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форми навчання / Н. А. Лебедєва – Одеса : МГУ, 2024. 5. Питання до підсумкового контролю Логістика 181. 6. Тести Логістика 181. 7. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Логістика", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29223