Деякі питання необхідної оборони - Федоров, В. М. (Одеса, 2018)
В статті проаналізовано загальнотеоретичні аспекти питання необхідної оборони. Автором зазначено, що аналіз захисту , як вчинку, що виключає злочинність діяння, дозволяє виділити сукупність стійких відносин між елементами, що утворюють дані вчинки.
Федоров В. М. Деякі питання необхідної оборони / В. М. Федоров // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 179-181.
Keywords: самозахист; необхідна оборона; правомірність самозахисту; особливості необхідної оборони; Кримінальний кодекс України