Роль екоактивізму в боротьбі з глобальними екологічними викликами - Романко, Вікторія Василівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті проаналізовано поняття "екоактивізм", як невід'ємної частини сьогодення у сучасному суспільстві. Звернено увагу, що становленя та дотримання міжнародного екологічного права стає основною умовою гармонійного існування у сучасному світі.
Романко В. В. Роль екоактивізму в боротьбі з глобальними екологічними викликами / В. В. Романко // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 355-358.
Keywords: екоактивізм; сучасні проблеми довкілля; захист навколишнього природного середовища; Грета Тумберг; ООН