Адвокатська діяльність в умовах війни: нові виклики сьогодення - Стащук, А. Ю. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті розкрито питання, що пов'язані зі специфікою професійної діяльності адвоката в умовах воєнного стану. Зазначено, що війна породила багато викликів не лише у політичній, інфраструктурній та військових сферах, але і торкнулася правової гілки, у тому числі діяльності адвокатури. Незважаючи на це, адвокати України всілякими способами пристосовуються до нових реалій та продовжують забезпечувати кваліфіковане надання правових послуг.
Стащук А. Ю. Адвокатська діяльність в умовах війни: нові виклики сьогодення / А. Ю. Стащук // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 194-197.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; адвокатура; воєнний стан; Рада адвокатів України; електронний суд