«Обличчя» держави: деякі перші міркування після оголошення остаточних результатів виборів Президента України - Стрельцов, Євген Львович; Стрельцов, Евгений Львович; Streltsov, Ievgen Lvovych (Київ : Юрінком-Інтер, 2019)
Вибори президента України 2019 року та прихід до влади представника не політичного істеблішменту, а особи з іншого соціального середовища, дають підстави дослідити досвід управлінської діяльності високого рівня саме представниками творчої спільноти, зокрема шоу-бізнесу, в інших країнах, виділити досягнення та складнощі, що можна вважати «типовими» під час виконання таких повноважень.

Выборы президента Украины 2019 и приход к власти представителя не политического истеблишмента, а лица из другой социальной группы, дают основания исследовать опыт управленческой деятельности высокого уровня именно представителями творческого сообщества, в частности шоу-бизнеса, в других странах, выделить достижения и сложности, которые можно считать «типичными» при выполнении таких полномочий.

The coming to power, as a result of the presidential elections of 2019 in Ukraine, a representative not of the political establishment, but an individual from another social group, gives grounds to explore the foreign experience of the high-level management activity by representatives of the creative community, in particular show business, as well as to highlight achievements and complexities “typical” in the exercise of such powers.
«Лицо» государства: некоторые первые соображения после объявления окончательных результатов выборов Президента Украины
“Face” of the State: Some First Considerations after the Announcement of the Final Results of the Presidential Elections in Ukraine
Стрельцов Є. «Обличчя» держави: деякі перші міркування після оголошення остаточних результатів виборів Президента України / Євген Стрельцов // Юридичний Вісник України. – 2019. – 3-16 трав. – С. 6-7.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Президент; обличчя держави; президентська команда; інавгурація; сутність функцій публічної особи; політичний істеблішмент; творча спільнота; шоу-бізнес; Президент; лицо государства; президентская команда; инаугурация; сущность функций публичного лица; политический истеблишмент; творческое сообщество; шоу-бизнес; President; face of the state; presidential team; inauguration; essence of a public person’s functions; political establishment; creative community; show business