Співвідношення трудового договору із цивільно-правовими договорами про працю - Чанишева, Г .І.; Чанышева, Г. И.; Chanysheva, G. I. (Одеса : Юридична література, 2012)
У статті розкривається співвідношення трудового договору із суміжними цивільно- правовими договорами про працю, що виявляється у наявності спільних рис та принципових відмінностей. Вносяться пропозиції щодо удосконалення відповідних норм у проекті Трудового кодексу України. В статье раскрывается соотношение трудового договора со смежными гражданско- правовыми договорами о труде, которое проявляется в наличии общих черт и принципиальных отличий. Вносятся предложения по усовершенствованию соответствующих норм в проекте Трудового кодекса Украины. In the article the correlation of labour agreement and contiguous civil legal agreements on labour is revealed, that appears in the presence of common features and principal differences. Propositions are made on improvement of appropriate norms in the Draft Labour Code of Ukraine.
Чанишева Г. І. Співвідношення трудового договору із цивільно-правовими дого- ворами про працю / Г. І .Чанишева // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Т. 12. – С.203 - 213
Keywords: трудові відносини; трудовий договір; цивільно-правові договори про працю; трудовые отношения; трудовой договор; гражданско-правовые договоры о труде; labour relations; labour agreement; civil labour agreements