Бухгалтерський облік : практикум для підготовки до аудиторних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої спеціальності D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», D3 «Менеджмент» - Візіренко, Світлана Вікторівна (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Практикум з бухгалтерського обліку розроблено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» і D3 «Менеджмент», спрямований на формування системи теоретичних знань і практичних навичок щодо організації та ведення бухгалтерського обліку, опанування основних категорій, принципів, методів та інструментів облікового процесу. Структура видання охоплює питання до практичних занять, завдання для самостійної роботи, питання для самоконтролю, практичні та тестові завдання, а також тематику презентацій для поглибленого вивчення окремих тем дисципліни. Матеріали практикуму сприяють закріпленню теоретичних знань, розвитку аналітичного мислення та формуванню професійних компетентностей, необхідних для майбутньої діяльності у сфері фінансів, управління та підприємництва. Практикум може використовуватися як під час аудиторних занять, так і для самостійного опрацювання навчального матеріалу здобувачами вищої освіти.
Візіренко С. В. Бухгалтерський облік : практикум для підготовки до аудиторних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої спеціальності D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», D3 «Менеджмент» / Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». Одеса, 2026. 91 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33629
Keywords: Бухгалтерський облік; практикум з бухгалтерського обліку; господарські операції; фінансова звітність; бухгалтерський баланс; активи і зобов'язання; подвійний запис; обліковий процес