Система юридичної відповідальності за правопорушення в кримінальному процесі - Андрушко, Олександр Вікторович; Андрушко, Александр Викторович; Andrushko, Oleksandr V. (Одеса : Гельветика, 2019)
Стаття присвячена висвітленню питань системи юридичної відповідальності за правопорушення в кримінальному процесі, що легалізує її як самостійний правовий інститут кримінального процесу.
Андрушко О. В. Система юридичної відповідальності за правопорушення в кримінальному процесі / О. В. Андрушко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 23 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2019. – C. 17-26.
Keywords: система юридичної відповідальності; види юридичної відповідальності; критерії класифікації; юридична відповідальність за правопорушення в кримінальному процесі; види юридичної відповідальності за правопорушення в кримінальному процесі; система юридической ответственности; виды юридической ответственности; критерии классификации; юридическая ответственность за правонарушения в уголовном процессе; виды юридической ответственности за правонарушения в уголовном процессе; legal responsibility system; types of legal liability; classification criteria; legal liability for offenses in criminal proceedings; types of legal liability for offenses in criminal proceedings; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE